Дистанционен достъп за поддръжка на лаптопи, компютри, периферия.

Благодарение на екипа на TeamViewer GmbH е възможно лесно и бързо да се свържем дистанционно (със съгласието на собственика) с всяко устройство по целия свят, стига то да има достъп до интернет. Целта е да Ви окажем помощ от разстояние: дистанционна поддръжка, разрешаване на софтуерен проблем като например инсталиране на драйвери и т.н.

TeamViewer ни дава възможност за връзка с всеки персонален компютър или сървър навсякъде по света за секунди. Така ние можем да го управляваме от разстояние без да се налага вашето устройството да бъде в нашия сервиз.

Можете да изтеглите TeamViewer от тук!

Програмата е безплатна, може да бъде инсталирана на компютъра (install version) или да се стартира без инсталация (portable version). След стартирането ѝ получавате ID и ПАРОЛА от сървърите на TeamViewer, които е необходимо да ни предадете по телефона или чрез skype. Това ще ни даде възможност за дистанционен достъп до Вашето устройство, позволявайки ни да Ви помогнем с разрешаването на възникналия проблем.

 

tel. 0878960884
 service_pc-gs  

@ Email : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

гр. София, Център, ул. Цар Самуил 22 /ул. Гладстон 10-12/ пресечка на ул.Гладстон и Цар Самуил, до бридж клуба сини надписи.

Упътване в Google maps

 

Виж още

skype call

 

skype name: service_pc-gsm  

МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ 

СПЕШНА ПОМОЩ(HELP)

ЗА МОБИЛНО УСТРОЙСТВО С АНДРОИД

ИЗТЕГЛИ И ИНСТАЛИРАЙ.

Продайте повредените си телефони, таблети и лаптопи - nachasti.tur-bg

Продайте повредените си телефони, таблети и лаптопи бързо и лесно - nachasti.tur-bg.com

******ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ******

 

Free Joomla templates by L.THEME