Смяна на стъкла на iPhone, Samsung, Huawei и др.

Смяна на стъкла на iPhone, Samsung, Huawei и др.

Смяната на счупеното стъкло на Вашия смартфон може да Ви спести доста пари, но трябва да знаете няколко неща преди да решите да пристъпите към този вариант.

Смяна на стъклото може да се извърши, ако телефонът функционира, т.е. картината върху дисплея се вижда нормално, тъч скрийнът работи нормално.

При смяна на стъкло страничната рамка от корпуса не е включена в цената. При iPhone рамката може да бъде сменена със стъклото, докато при Samsung това става, само когато се заменя целият дисплей (LCD + тъчскрийн).

При по-стари модели смартфони, чийто тъчскрийн (който се явява и стъкло) е предвиден за смяна още при фабричната му изработка, цената за ремонт е значително по-ниска. Това се дължи на факта, че самият тъч скрийн се предлага като отделен компонент (резервна част) за конкретния модел, което прави смяната му по-лесна.

Смяната на стъклото на смартфон е възможно да се извърши на място в нашия сервиз в рамките на 2-3 дни. Счупените стъкла се отстраняват чрез специална технология, която запазва дисплея и тъч скрийна на мобилното устройство здрави. Новото стъкло се залепя с висококачествено UV лепило, което се използва при фабричната избработка на екраните.

Related Articles

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви бъдем от полза.
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Free Joomla templates by Ltheme