Преинсталация на операционна система на лаптоп или компютър

Преинсталация на операционна система на лаптоп или компютър

В нашия сервиз можем да Ви бъдем от полза, ако имате нужда от инсталация или преинсталация операционна система Windows, Linux или Mac OS. Не е препоръчително да изпълнявате това сами, поради риск от загуба на информацията, която е била на устройството. Също така е небходимо да се инсталират всички необходими драйвери за вашия компютър. Драйверът представлява софтуер, който позволява на всяко допълнително устройство (аудиокарта, видеокарта, тъчпад, безжична карта за интернет, захранаване) на Вашия лаптоп или компютър да функционира правилно. При желание може да се инсталират и Microsoft Оffice или Open office, както и стандартни програми за работа.

Почистване на лаптоп

Почистване на лаптоп

Регулярното почистването на лаптопа е задължително, защото с времето вентилаторът се задръства с прахови частици, а контакната паста се втвърдява.

Охладителната система на един лаптоп работи по следния начин - вентилатор обдухва меден охладител, който е монтиран към централния процесор (CPU), видеокартата и чипсета - трите най важни части за Вашия лаптоп. Когато работи нормално, вентилаторът засмуква студен въздух от долната част на лаптопа и го издухва през медния вентилатор, охлажда дънната платка и елементите по нея. Така се получава ефект на прахосмукачка, а всеки е виждал как изглежда торбата на прахосмукачката отвътре.

Търсите сервиз за смартфони, лаптопи, таблети?

Търсите сервиз за смартфони, лаптопи, таблети?

Ако търсите сервиз за телефони, таблети и компютри, Dr. Smartcomp e Вашето място.

Ние поправяме iPhone, iPad и MacBook.

При нас може да ремонтирате пантите на Вашия лаптоп. Извършваме също и смяна на капак и матрица, почистване и профилактика, както и преинсталация.

Дистанционен достъп за поддръжка на лаптопи, компютри и периферия

Дистанционен достъп за поддръжка на лаптопи, компютри и периферия

Използваме два начина за отдалечено съдействие относно настройки на софтуер или операционна система, когато е невъзможно устройстото да дойде в сервиза или когато няма възможност да Ви посетим. 

Благодарение на тези начини е възможно лесно и бързо да се свържем дистанционно (със съгласието на собственика) с всяко устройство по целия свят, стига то да има достъп до интернет. Целта е да Ви окажем помощ от разстояние: дистанционна поддръжка, разрешаване на софтуерен проблем като например инсталиране на драйвери и т.н.

anydesk logo white red ec4e3a

AnyDesk можете да изтеглите от тук!

Можете да изтеглите TeamViewer оттук!

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви бъдем от полза.
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Free Joomla templates by Ltheme