Време е за плаж. Почивка на море в Обзор.

Самостоятелен апартамент на брега на морето в гр. Обзор. Подходящ за семейство с няколко деца. Тихо място непосредствено до плажа. Апартамента се намира на 20 м от централния плаж на град Обзор. Едната стая е оборудвана със спалня и разтегателен диван. Другата стая в единия край има оборудвана кухня,вградена фурна, котлони, пералня,микровънова, кафемашина. В другия край има маса за хранене, мека мебел и диван с два матрака който също се разтяга. Два телевизора, кабелна и цифрова телевизия. Безжичен интернет( Wi-Fi) в целия апартамент. Място за паркиране. За по-вече информация и снимки>>> 0878960881 - Тони

Преинсталация на операционна система на лаптоп или компютър

В нашия сервиз можем да Ви бъдем от полза, ако имате нужда от инсталация или преинсталация операционна система Windows, Linux или Mac OS. Не е препоръчително да изпълнявате това сами, поради риск от загуба на информацията, която е била на устройството. Също така е небходимо да се инсталират всички необходими драйвери за вашия компютър. Драйверът представлява софтуер, който позволява на всяко допълнително устройство (аудиокарта, видеокарта, тъчпад, безжична карта за интернет, захранаване) на Вашия лаптоп или копмпютър да функционира правилно. При желание може да се инсталират и Microsoft Оffice или Open office, както и стандартни програми за работа.

Можете да изберете езика, на който да инсталираме Вашия Windows - български, английски или друг. Услугата включва инсталация на драйвери за периферни устройства като принтери, скенери или други, ако ги заявите при предаването в сервиза. Освен драйверите, ние инсталираме и набор от безплатни програми като Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Adobe Reader, Adobe Flash player, KMPlayer, K-Lite Codecs, Skype, архиватор, антивирусна програма и други по Ваше желание.

Виж още

PVC и TPO хидроизолации

Полагане на ПВЦ и ТПО хидроизолации на покриви както за малки, така и за промишлени обекти.

Продайте повредената си електроника

Продайте повредените си телефони, таблети и лаптопи в nachasti.tur-bg.com.

Прочетете повече

 

© dr. Smartocomp. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME