Ремонт на телефони, таблети и лаптопи по време на пандемията

Ремонт на телефони, таблети и лаптопи по време на пандемията от вируса(covid 19)
Във връзка със създалата се ситуация с пандемията от вируса(covid 19). Предлагаме на нашите клиенти при необходимост от ремонт на телефони, таблети и лаптопи възможност за изпращане на техниката по Ekont или Спиди, като разходите за транспорта в едната посока ще са за наша сметка. Сервиза е дезинфекциран всяка постъпваща техника първо се дезинфекцира със спирт и след това се пристъпва към ремонт или диагностика. Преди изпращане също се извършва дезинфекция. Уточнявайте ремонта или в чата или на посочения телефон 0878960884 (вайбър).

Преинсталация на операционна система на лаптоп или компютър

В нашия сервиз можем да Ви бъдем от полза, ако имате нужда от инсталация или преинсталация операционна система Windows, Linux или Mac OS. Не е препоръчително да изпълнявате това сами, поради риск от загуба на информацията, която е била на устройството. Също така е небходимо да се инсталират всички необходими драйвери за вашия компютър. Драйверът представлява софтуер, който позволява на всяко допълнително устройство (аудиокарта, видеокарта, тъчпад, безжична карта за интернет, захранаване) на Вашия лаптоп или копмпютър да функционира правилно. При желание може да се инсталират и Microsoft Оffice или Open office, както и стандартни програми за работа.

Можете да изберете езика, на който да инсталираме Вашия Windows - български, английски или друг. Услугата включва инсталация на драйвери за периферни устройства като принтери, скенери или други, ако ги заявите при предаването в сервиза. Освен драйверите, ние инсталираме и набор от безплатни програми като Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Adobe Reader, Adobe Flash player, KMPlayer, K-Lite Codecs, Skype, архиватор, антивирусна програма и други по Ваше желание.

Виж още

PVC и TPO хидроизолации

Полагане на ПВЦ и ТПО хидроизолации на покриви както за малки, така и за промишлени обекти.

Продайте повредената си електроника

Продайте повредените си телефони, таблети и лаптопи в nachasti.tur-bg.com.

Прочетете повече

 

© dr. Smartocomp. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME